+386 31 840 273 darjinsvetlepote@gmail.com

O meni

Najstniški navdih, starševstvo in izobraževanja kot življenjska stalnica so mi znova in znova kazale pot razvoja. Skozi taktilne igre v vrtcu sem spoznavala sebe na novem nivoju. Čutila sem, da se moram spoznati z razsežnostjo dotika, pridobiti strokovno znanje tehnik masaž, zapustiti cono udobja in zbrati pogum kot samostojna podjetnica pod imenom: Darjin svet lepote!

Hvaležna sem, da skozi tehniko masaže po izbiri v mojem salonu, sprostim tudi vas!

Izvajam

Klasično masažo

prilagojena potrebam in željam gostov

Refleksno masažo stopal

prilagojena potrebam in željam gostov

Masažo z medom

izvaja se na hrbtu

Masaža 5-ih kontinentov

izvaja na celem telesu

Accessove tretmaje

Barsi, Korekcija vida, MTVSS proces za obnavljanje telesa

“Darja je čudovita, nasmejana in zelo pozitivna oseba. V njenem salonu je prijetno, domače. Njena masaža sprosti mišice in telo je hvaležno za vsak njen dotik. Darja, hvala ti za vse prijetne trenutke v tvojem svetu lepote. Odlična si in z veseljem se še vrnem v Darjin svet lepote.”

Vesna, Milje

“Darjine masaže so edinstvene, ker vključujejo tudi energijski nivo. Po masaži se počutim telesno sproščena. Podjetnikom toplo priporočam, da uvedejo za zaposlene Darjine metode sprostitve. Osebno sem pridobila nove znanje, ki ga prakticiram tudi doma za boljše počutje.”

Nives, podjetje Streha Kuhar

Masažne in zdravju podporne mavrične terapije pri Darji Letnar, so vedno čudovite in sproščujoče. Bistvo je v močni pozitivni energiji, ki se prepleta skozi Darjine urne roke in um. Je pravi sonček za zdravje vsakogar.”

Elvez d.o.o.

“Darjin svet lepote sem izbral zato, ker poleg strokovne masaže, dobim tudi doživetje pozitivne energije, srčnosti in miru. Če ne greš, ne veš.”

Matej, Kranj

Hvaležna sem, da so mi starši dodelili ime DARJA.

Ker sem DAR in ga zanesljivo uresničujem z JA. Kako?

  • z dotikom,
  • mirom,
  • nasmehom,
  • srčnostjo in
  • pozitivno energijo.